LOS voor zorgprofessionals

Werk je als huisarts, praktijkondersteuner, verpleegkundige, apotheker of bijvoorbeeld SPH-er? Als gezondheidswerker weet je hoe moeilijk het voor cliënten kan zijn om hun rookverslaving te doorbreken. Bureau Los helpt, met informatie over de medische en technische aspecten, informatie over de stand van zaken in wetenschappelijk onderzoek, met workshops en scholing. 

Hulpmiddelen, medicijnen en methoden
Welke medicijnen zijn er bijvoorbeeld op de markt, voor wie zijn die geschikt en voor wie zijn die medicijnen juist níet geschikt? Wanneer zijn mensen gebaat bij bijvoorbeeld nicotinepleisters of accupunctuur? Hoe kun je je cliënt effectief motiveren en ondersteunen in zijn of haar wens om te stoppen met roken? 

Afhankelijk van de vraagstelling stelt Bureau Los het programma van de meeting samen; dat kan een voorlichtingsbijeenkomst zijn, een workshop of een adviesgesprek. Van informatie uit vakliteratuur en onderzoeksgegevens tot praktijkervaringen met effectieve groepsmethodieken en persoonlijke coachingstrajecten. Leerzaam én inspirerend!

Interesse? Neem contact op!

 

Bureau Los geeft voorlichting, advies, coaching en trainingen aan individuele rokers én bedrijven en organisaties die te maken hebben met rokende werknemers en cliënten.

training en advies over rookverslaving voor zorgprofessionals