Stoppen met roken in Amsterdam

Woon je in of om Amsterdam en wil je stoppen met roken? Doe dan mee met onze groepscursus. In zeven stappen kom ook jij definitief van het roken af. 

De kracht van onze begeleiding zit 'm in de combinatie van aandacht voor gewoonte en gedrag rondom roken én een concrete aanpak van je verslaving. Het beste van twee werelden, afgestemd op jóuw situatie. Daarbij houden we het graag leuk en licht. 

Inloopspreekuur

Het inloopspreekuur is gestopt. Je kunt natuurlijk wel contact opnemen voor hulp of extra informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Amsterdam gaat los! Stoppen met roken in Amsterdam

Start groepstraining Amsterdam Noord

Er staat momenteel geen groepstraining gepland.

Groepstrainingen vinden plaats in Amsterdam Noord bij Gezondheidscentrum Waterlandplein. Wil je meer weten of je meteen aanmelden? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • De bijeenkomsten zijn telkens van 15:00u tot 16:30u.
  • Zodra er nieuwe data bekend zijn kunt u deze hier terugvinden. Momenteel is nog niet duidelijk wanneer een nieuwe groep kan starten.
  • Kosten: €320,- zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de training. Bijvoorbeeld: CZ en ONVZ vergoeden het gehele bedrag, bij Achmea Zilveren Kruis krijg je €240,- terug, je investeert dan dus zelf €80. Het eigen risico wordt wel vaak aangesproken. 
  • Tijdens de training ga je eerst voorbereiden, je stopt met roken vanaf de 3de bijeenkomst.