LOS voor bedrijven

Bureau Los organiseert groepstrainingen en voorlichtingsbijeenkomsten voor bedrijven en organisaties. Onze trainingen zijn geaccrediteerd door het 'Kwaliteitsregister Stoppen met Roken'.

Groepstrainingen
trainingen stoppen met roken voor bedrijvenHet is simpel: door roken te ontmoedigen kun je het ziekteverzuim bij je bedrijf flink beperken. Stoppen in een groep is daarbij effectiever dan in je eentje stoppen met roken. Onderlinge interactie en steun helpen de deelnemers bij het overwinnen van hun verslaving. 

Stoppen is in ieders belang
Geef je medewerkers of collega's een reële kans om te stoppen met roken. Dat is in ieders belang. De trainingen van Bureau Los zijn zeer effectief: rond de 80% van de deelnemers is na een training gestopt met roken! 

Voorlichting
Bureau Los organiseert ook in company voorlichtingsbijeenkomsten. Er wordt dan gewerkt met interactieve presentaties, quizzen en filmpjes. Deze bijeenkomsten worden enthousiast ontvangen.

Gezellig hè?!
Geef toe: gezellig is het al lang niet meer. Omdat je nergens meer mag roken ben je een buitenstaander geworden. Je gezondheid kan ook best wat beter. En het geld dat je per jaar verbrandt...

Training, coaching of advies op maat

 

Meer weten? Bel 06 164 62 527 of mail naar info@bureaulos.nl

Gezellig hè, zo'n sigaret (illustratie: Noor Huige)